EKOFOX gör era tunga lyft Sverige till bästa pris

Tunga lyft Sverige? Att ta hjälp av oss på EKOFOX är en nödvändig lyx. Vi har både lång erfarenhet av och utbildning i tunga lyft. Vill du flytta ditt piano? Ring oss! Behöver ni transportera ett kassaskåp? Ring oss! Behöver ni montera ned, flytta och montera upp en stor garderob? Ring då oss!

Bor du i Stockholmsområdet och behöver hjälp med tunga lyft Sverige så är det bara att slå oss en signal eller skicka ett mejl.

Förutom tunga lyft i Sverige är vi experter på hantering av värdefullt och ömtåligt bohag.

EKOFOX är flyttfirman för dig som behöver hjälp med tunga lyft

Något vi är extra stolta över är att vi, förutom transport och flyt, även återvinner vi det du som kund vill bli av med.

Våra kunder är privatpersoner och företag i Storstockholm. Vi tar de minsta och de största jobben. Vi flyttar bland annat kontor, lägenheter och hus.

Av oss kan ni låna lådor till er flytt och vi säljer också allt material ni kan behöva för att underlätta flytten. Vi hjälper också till med ned- och uppmontering av större möbler och vi kan hjälpa er med packningen.

Varför knäcka kompisarnas ryggar för en pizza? Grundpriset för flytt är 595 kr i timmen, inklusive moms och rutavdrag. I priset ingår 2 man och en lastbil.

Med EKOFOX får du rutavdrag. Du behöver bara betala 50% av arbetskostnaden när ni anlitar oss.

Rutavdraget gäller när vi hjälper dig som privatperson att flytta möblemang och inventarier mellan två bostäder eller till ett förråd för magasinering. Rutavdraget gäller för lastning och lossning, transport och bärhjälp. Du som privatperson behöver inte ansöka om rutavdraget. Det sköter vi på EKOFOX och du betalar bara den summa som kvarstår efter avdrag. Vi begär sedan in resten av betalningen från Skatteverket.

För offert eller andra prisrelaterade frågor kan ni maila på info@ekofox.se eller ringa på 076-034 46 45.

Tunga lyft Sverige

Tunga lyft Sverige

Vad våra kunder säger om oss

Begär en gratis offert
för tunga lyft Sverige

Kostnadsfri offert