EKOFOX gör er pianoflytt Järfälla med på ett säkert och tryggt sätt till bästa pris

Pianoflytt Järfälla? Vi på EKOFOX har lång erfarenhet av och utbildning i pianoflytt Järfälla Sverige. Inga jobb är för små eller för stora. Vi kan flytta ditt piano, kassaskåp, tunga byrå eller otympliga garderob.

Dessutom är vi experter på hantering av värdesaker och ömtåligt bohag.

Något vi är extra stolta över är att vi, förutom transport och flyt, även återvinner vi det du som kund vill bli av med.

Grundpriset för att anlita oss är 495 kr i timmen, inklusive moms och rutavdrag. I priset ingår 2 man och en lastbil.

Pianoflytt Järfälla – vi flyttar ert piano

Tänk då på att, om du är en privatperson som anlitar oss, så får du rutavdrag. Det innebär att du bara betalar 50% av arbetskostnaden när ni anlitar oss.

Rutavdraget gäller när vi hjälper dig som privatperson att flytta möblemang och inventarier mellan två bostäder eller till ett förråd för magasinering. Rutavdraget gäller för lastning och lossning, transport och bärhjälp. Du som privatperson behöver inte ansöka om rutavdraget. Det sköter vi på EKOFOX och du betalar bara den summa som kvarstår efter avdrag. Vi begär sedan in resten av betalningen från Skatteverket.

För offert på pianoflytt Järfälla eller andra prisrelaterade frågor kan ni maila på info@ekofox.se elle ringapå 076-034 46 45.

Vill ni ha hjälp med packningen? Vi kan göra det åt er, eller om ni vill göra det själva kan ni låna flyttlådor av oss. Vi säljer också material som underlättar en flytt. Dessutom kan vi hjälpa er med att nedmontera och uppmontera större möbler som garderober.

Våra kunder är privatpersoner och företag i Storstockholm. Vi tar de minsta och de största jobben. Vi flyttar bland annat kontor, lägenheter och hus.

Att ta hjälp av oss på EKOFOX är en nödvändig lyx. Vi har både lång erfarenhet av och utbildning i tunga lyft. Vill du flytta ditt piano? Ring oss! Behöver ni transportera ett kassaskåp? Ring oss! Behöver ni montera ned, flytta och montera upp en stor garderob? Ring då oss!

Pianoflytt Järfälla Sverige

Pianoflytt Järfälla Sverige

Vad våra kunder säger om oss

Begär en gratis offert
för pianoflytt Järfälla

Kostnadsfri offert