EKOFOX gör er flytthjälp Sollentuna på ett säkert och tryggt sätt

Flytthjälp Sollentuna med EKOFOX är det smarta valet!

Vi på EKOFOX har lång erfarenhet av och utbildning i att flytta otympliga, tunga, värdefulla och ömtåliga lösören. När du anlitar EKOFOX kan ni låna lådor av oss och ni kan köpa material som förenklar flytten av oss. Om ni önskar packar vi bohaget åt er och om ni vill ha hjälp med ned- och uppmontering av större möbler så fixar vi det också.

När vi hjälper er med flytthjälp Sollentuna får ni två män och en lastbil för 495 kr i timmen, inklusive moms och rutavdrag.

Något vi är extra stolta över är vårt engagemang för miljön. Vi tar hand om det lösöre och sopor ni vill bli av med och vi återvinner allt på lämpligt sätt.

Vi på EKOFOX anstränger oss för att ge er det bästa möjliga priset för flytthjälp Sollentuna.

För offert på flytthjälp Sollentuna eller andra prisrelaterade frågor kan ni maila på info@ekofox.se eller ringa på 076-034 46 45.

Proffsig Flytthjälp Sollentuna till Bra Pris

Att ta hjälp av oss på EKOFOX är en nödvändig lyx. Vi har både lång erfarenhet av och utbildning i tunga lyft. Vill du flytta ditt piano? Ring oss! Behöver ni transportera ett kassaskåp? Ring oss! Behöver ni montera ned, flytta och montera upp en stor garderob? Ring då oss!

Våra kunder är privatpersoner och företag i Storstockholm. Vi tar de minsta och de största jobben. Vi flyttar bland annat kontor, lägenheter och hus.

Något vi är extra stolta över är att vi, förutom transport och flyt, även återvinner vi det du som kund vill bli av med.

Grundpriset för att anlita oss är 495 kr i timmen, inklusive moms och rutavdrag. I priset ingår 2 man och en lastbil.

Tänk då på att, om du är en privatperson som anlitar oss, så får du rutavdrag. Det innebär att du bara betalar 50% av arbetskostnaden när ni anlitar oss.

Expert på Flytthjälp Sollentuna

Rutavdraget gäller när vi hjälper dig som privatperson att flytta möblemang och inventarier mellan två bostäder eller till ett förråd för magasinering. Rutavdraget gäller för lastning och lossning, transport och bärhjälp. Du som privatperson behöver inte ansöka om rutavdraget. Det sköter vi på EKOFOX och du betalar bara den summa som kvarstår efter avdrag. Vi begär sedan in resten av betalningen från Skatteverket.

Flytthjälp Sollentuna Sverige

Flytthjälp Sollentuna Sverige

Vad våra kunder säger om oss

Begär en gratis offert
för Flytthjälp i Sollentuna

Kostnadsfri offert