EKOFOX gör er flytthjälp Åkersberga på ett säkert och tryggt sätt

Flytthjälp Åkersberga med EKOFOX är det smarta valet!

Vi på EKOFOX har lång erfarenhet av och utbildning i att flytta otympliga, tunga, värdefulla och ömtåliga lösören. När du anlitar EKOFOX för flytthjälp Åkersberga innebär det att:

  • Ni kan låna lådor
  • Ni kan köpa material som förenklar flytten
  • Vi kan packa åt er
  • Vi kan montera ned och upp större inventarier
  • Du får två män och en lastbil
  • Ni får hjälp av erfarna och kunniga flyttare
  • Vi kan återvinna det ni vill bli av med
  • Hela bohaget flyttas snabbt och säkert
  • Ni får hjälp till ett bra pris

Proffsig Flytthjälp Åkersberga till Bra Pris

För offert på flytthjälp Åkersberga eller andra prisrelaterade frågor kan ni maila på info@ekofox.se eller ringa på 076-034 46 45.

Att ta hjälp av oss på EKOFOX är en nödvändig lyx. Vi har både lång erfarenhet av och utbildning i tunga lyft. Vill du flytta ditt piano? Ring oss! Behöver ni transportera ett kassaskåp? Ring oss! Behöver ni montera ned, flytta och montera upp en stor garderob? Ring då oss!

Våra kunder är privatpersoner och företag i Storstockholm. Vi tar de minsta och de största jobben. Vi flyttar bland annat kontor, lägenheter och hus.

Något vi är extra stolta över är att vi, förutom transport och flyt, även återvinner vi det du som kund vill bli av med.

Expert på Flytthjälp Åkersberga

Grundpriset för att anlita oss är 495 kr i timmen, inklusive moms och rutavdrag. I priset ingår 2 man och en lastbil.

Tänk då på att, om du är en privatperson som anlitar oss, så får du rutavdrag. Det innebär att du bara betalar 50% av arbetskostnaden när ni anlitar oss.

Rutavdraget gäller när vi hjälper dig som privatperson att flytta möblemang och inventarier mellan två bostäder eller till ett förråd för magasinering. Rutavdraget gäller för lastning och lossning, transport och bärhjälp. Du som privatperson behöver inte ansöka om rutavdraget. Det sköter vi på EKOFOX och du betalar bara den summa som kvarstår efter avdrag. Vi begär sedan in resten av betalningen från Skatteverket.

Flytthjälp Åkersberga Sverige

Flytthjälp Åkersberga Sverige

Vad våra kunder säger om oss

Begär en gratis offert
för Flytthjälp i Åkersberga

Kostnadsfri offert