När det gäller att sälja din bostad är första intrycket inte bara viktigt – det är allt. Visningsstädning i Stockholm från Ekofox är inte bara en städning utan också en strategisk förberedelse för att visa upp ditt hem i dess absolut bästa skick. Det är kraften i professionell städning inför visning så att fler får upp intresset för bostaden och lägger ett bud.

BOKA OFFERT

Städa inför visning som ger ett mervärde

Visningsstäd handlar om mer än att bara dammsuga och torka av ytor. Det handlar om att skapa en känsla, en atmosfär som får potentiella köpare att se sig själva bo och trivas i bostaden. Och ja, en väl genomförd städning inför fotografering inför visning kan faktiskt bidra till att trissa upp slutpriset på din bostad. Det är effekten av en miljö där allt är i perfekt ordning, i rätt ögonblick.

Städning inför fotografering

Städning inför fotografering av ditt hem är mer avgörande än någonsin. Det är inte bara en fråga om renlighet utan om att skapa en scen där varje hörn av ditt hem kan berätta sin egen unika historia. När vi tar oss an uppdraget att förbereda ditt hem för fotografering, fokuserar vi på att framhäva dess karaktär och charm genom omsorgsfull städning. Vi ser till att ljuset reflekterar harmoniskt på rena ytor, att texturerna i ditt hem får en chans att tala, och att varje rum öppnar upp för en inbjudande känsla.

Miljövänlig städning i fokus

I hjärtat av våra tjänster ligger en djup omsorg om vår planet. Vi använder endast miljövänliga och hållbara rengöringsmetoder och produkter. När du väljer oss för din visningsstädning i Stockholm väljer du också att ta ett steg mot en grönare och mer hållbar framtid. Det är inte bara bra för ditt samvete – det är också något som många köpare idag värdesätter högt.

Så blir din bostad i toppskick inför visningen

När Ekofox tar sig an uppdraget att utföra en visningsstädning i Stockholm fokuserar vi på att skapa en atmosfär som är både välkomnande och minnesvärd. Här är en djupdykning i hur vi närmar oss denna uppgift och vilka områden vi ger extra uppmärksamhet:

Första intrycket

 • Entrén: Det är här folk får det första intrycket av bostaden. Vi ser till att dörrmattan är ren, skohyllan organiserad och att det inte finns några synliga tecken på slitage på dörren eller i entréområdet.

Hjärtat i hemmet

 • Köket: Ett rent och välorganiserat kök signalerar omsorg och kvalitet. Vi rengör alla ytor, inklusive bänkskivor, vitvaror och skåpluckor. En tom diskho och välplacerade köksredskap kan göra underverk.
 • Vardagsrummet: Detta rum ska inbjuda till avkoppling och samvaro. Vi dammsuger soffor, putsar fönster för maximalt ljusinsläpp och ser till att alla ytor är fria från damm och fingeravtryck.

Privata utrymmen

 • Sovrum: Sängar bäddas prydligt, och personliga föremål minimeras för att ge rummet en lugn och neutral känsla. Garderober och byråer dammtorkas för att ge ett intryck av ordning och utrymme.
 • Badrum: Här är renlighet nyckeln. Speglar poleras, kranar får glänsa, och alla personliga hygienartiklar organiseras eller göms undan. Ett fräscht badrum är ett kraftfullt säljargument.

Detaljerna som gör skillnaden

 • Fönster: Rena fönster är essentiella för att maximera ljusinsläppet och ge en klar utsikt. Det bidrar till rymd och öppenhet i hemmet.
 • Belysning: Vi ser till att alla lampor fungerar och att belysningen är varm och välkomnande. Det skapar en behaglig atmosfär som är svår att motstå.
 • Doft: En subtil och fräsch doft kan förhöja upplevelsen ytterligare. Vi använder miljövänliga doftspridare som kompletterar renlighetskänslan utan att dofta för starkt.

Ytterligare punkter

 • Golv: Alla golv dammsugs och våttorkas, inklusive under möbler och i hörn, för att säkerställa en genomgående ren känsla.
 • Utomhusområden: Om bostaden har en trädgård eller balkong ser vi till att dessa områden också är väl underhållna och inbjudande.

Andra städtjänster som kompletterar din städning inför visningen

Förutom visningsstädning i Stockholm och dess omgivningar erbjuder Ekofox en rad andra tjänster som kan vara till nytta för dig som privatperson. Vår flyttstädning säkerställer att du kan lämna ditt gamla hem i toppskick, medan hemstädning hjälper dig att hålla ditt nya hem rent. Och det bästa av allt – du kan dra nytta av RUT-avdraget för alla dessa tjänster vilket gör det ännu mer prisvärt att hålla ditt hem i perfekt skick.

Boka visningsstäd till rätt pris

När det är dags att öppna dörren till ditt hem för potentiella köpare vill du att varje detalj ska vara perfekt. Att boka en visningsstädning i Stockholm hos oss innebär inte bara att du säkrar en ren bostad, utan också att du gör det till ett pris som speglar värdet av första intrycket. Vi förstår vikten av att balansera kostnad med kvalitet och just därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser som matchar den höga standarden på våra tjänster.

Läs mer om visningsstäd

Visningsstäd är en omfattande städtjänst som syftar till att förbereda en bostad inför visningar för potentiella köpare eller hyresgäster. Detta innebär en djupgående rengöring och upprättande av en inbjudande miljö som framhäver bostadens bästa egenskaper och bidrar till en positiv upplevelse för besökarna. En effektiv visningsstädning tar hänsyn till alla aspekter av bostaden, från golven till taket, och inkluderar detaljer som att avkalka badrum, polera köksytor, rengöra fönster för maximalt ljusinsläpp och se till att alla rum känns fräscha och välkomnande. Målet är att skapa en känsla av potential och möjlighet där spekulanter kan föreställa sig ett liv i bostaden.

Omfattningen av städningen inför en visning kan variera beroende på bostadens storlek, skick och inredning. Det är viktigt att inte bara fokusera på de uppenbara områdena som kök och badrum, utan även ge uppmärksamhet åt mindre synliga platser som skåp, garderober och under möbler. En grundregel är att bostaden bör vara i ett sådant skick att du själv skulle känna dig bekväm och välkommen om du var en potentiell köpare. Det innebär att allt från golv till tak bör vara noggrant rengjort, oordning och personliga tillhörigheter bör minimeras för att skapa en känsla av rymd och möjligheter, och eventuella reparationer eller touch-ups bör åtgärdas för att ge ett väl underhållet intryck.

En visningsstädning är mer djupgående än en vanlig städning och inkluderar vanligtvis följande moment:

 • Grundlig dammtorkning av alla ytor, inklusive lister, fönsterbrädor, möbler och elektronik.
 • Dammsugning och våttorkning av alla golv, inklusive mattor och hårda ytor.
 • Fönsterputsning både in- och utvändigt för att maximera ljusinsläpp och utsikt.
 • Köksrengöring som omfattar avtorkning av skåp, bänkskivor, vitvaror och diskho, samt rengöring av ugn och mikrovågsugn.
 • Badrumsrengöring med fokus på toalett, dusch/badkar, handfat och speglar, inklusive avkalkning och mögelsanering vid behov.
 • Organisering och minimalisering av personliga tillhörigheter för att skapa en neutral och inbjudande miljö.
 • Doftsättning med diskreta, fräscha dofter för att skapa en välkomnande atmosfär.

EKOFOX - Stockholm

Kontakta en professionell städfirma Stockholm
Fyll i formuläret nedan!