Ett rent och inbjudande trapphus är trots allt det första som möter både boende och besökare. Med en kombination av kunskap, miljömedvetenhet och omsorg, erbjuder Ekofox trappstädning i Stockholm som inte bara rengör, utan som också får ditt trapphus att ge ett välkomnande och tryggt intryck. Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på resten av fastigheten.

BOKA OFFERT

Städa trapphus och allt vad det innebär

  • Dammsugning av trappor och räcken: För att avlägsna allt löst damm, smuts och små skräp som samlats.
  • Moppning av trappor: Efter dammsugningen följer en noggrann moppning för att ta bort envisa fläckar och ge trapporna en fräsch lyster.
  • Rengöring av handräcken: Handräcken används frekvent och kan samla på sig många bakterier. En grundlig rengöring säkerställer att de är hygieniska och fria från smuts.
  • Avtorkning av brevlådor och dörrhandtag: Dessa kontaktytor rengörs för att minska spridningen av bakterier och virus.
  • Borttagning av spindelnät och damm från väggar: För att upprätthålla ett rent och prydligt utseende i hela trapphuset.
  • Rengöring av fönster och glasytor i trapphuset: Inkluderar avtorkning av fönsterkarmar och eventuella speglar för att maximera ljusinsläppet och bidra till en mer välkomnande miljö.
  • Borttagning av eventuella fläckar på väggar och dörrar: För att bibehålla en enhetlig och fläckfri yta i hela trapphuset.

Trappstädning för bostadsrättsföreningar

Första intrycket är alltid viktigt, och i en bostadsrättsförening börjar det med trapphuset. Ett rent, väl underhållet trapphus signalerar omsorg och kvalitet och lägger grunden för en trivsam boendemiljö. Trappstädning för BRF är därför inte bara en fråga om renlighet, utan också om upplevelsen som de boende och besökare får.

Varför är trappstädning viktigt för din BRF?

Ett välstädat trapphus bidrar till en känsla av trygghet och gemenskap bland de boende. Det minskar även slitaget på material och underlättar upptäckt av eventuella skador eller underhållsbehov. Regelbunden trappstäd är en investering i fastighetens långsiktiga värde och de boendes välbefinnande.

På Ekofox förstår vi betydelsen av en professionell trappstädning för brf. Vårt team av erfarna städare använder miljövänliga rengöringsmedel och metoder när vi städar ditt trapphus, för att säkerställa ett rent resultat utan att kompromissa med miljön eller de boendes hälsa.

Även rengöring i gemensamma utrymmen

Vid sidan av vår expertis inom trappstädning i Stockholm sträcker sig våra tjänster även till noggrann rengöring av gemensamma utrymmen. Det är platser i fastigheten där människor möts, umgås och passerar dagligen. Därför lägger vi extra omsorg vid rengöring av dessa utrymmen, inklusive entréhallar, tvättstugor, cykelförråd och andra samlingsplatser.

Vi utför trappstäd för olika trapphus

Vi på Ekofox vill framhäva vår mångsidighet och anpassningsförmåga när det gäller trappstädning. Vi kan hantera alla typer av trapphus, oavsett deras utformning, storlek eller de material som använts i konstruktionen. Från historiska byggnader med detaljrika träsniderier till moderna bostadskomplex med glas och stål – alla våra certifierade städare har den kunskap som krävs för att noggrant rengöra och underhålla varje yta. Vi vet att varje trapphus har sin egen unika karaktär och utmaningar och vi anpassar våra metoder och rengöringsmedel för att säkerställa bästa möjliga resultat utan att skada materialen. Med Ekofox kan du vara trygg i vetskapen att ditt trapphus är i goda händer.

Ekofox – Inte bara trappstädning

Byggstädning när projektet är klart

Efter en renovering eller nybyggnation kommer vårt team in och ser till att varje hörn är fritt från byggdamm och spill. Vi lämnar ditt byggprojekt rent och prydligt, redo för invigning eller inflyttning. Vi kör även spillet till återvinningen.

Mer om byggstädning

Kontorsstädning – Skapa en produktiv arbetsmiljö

Ett rent kontor är grunden för en produktiv arbetsdag. Vi som städar ditt kontor fokuserar på att skapa en ren och organiserad miljö som främjar effektivitet och välbefinnande bland dina anställda.

Mer om kontorsstädning

Varför är Ekofox bäst för din trappstädning?

Vårt engagemang för miljövänlig städning skiljer oss från mängden. Vi använder hållbara rengöringsmetoder och produkter som inte bara skyddar vår planet utan också säkerställer en hälsosam miljö för de boende och besökare. Vårt team av experter på trappstädning i Stockholm är utbildade i de senaste teknikerna för att leverera bra resultat varje gång.

Trappstädning för varje behov

Oavsett om det gäller en bostadsrättsförening, en brf eller ett kontorskomplex, anpassar vi vår trappstädning efter dig. Vi kan komma på regelbunden basis så att du kan vara säker på att trapphuset alltid är i fint skick.

Vad är priset för trappstädning?

När det kommer till priset för trappstädning, tänk på det som en investering i ditt trapphus välbefinnande snarare än en kostnad. Hos Ekofox styr vi våra priser efter dina unika behov och trapphusets specifika förutsättningar.

EKOFOX - Stockholm

Kontakta en professionell städfirma Stockholm
Fyll i formuläret nedan!