Städfirma Stockholm, EKOFOX

Behöver du en pålitlig och erfaren städfirma i Stockholm?

Vi kan hjälpa Er med flyttstädning, hemstädning, visningsstädning, kontorsstädning, trappstädning, byggstädning.

Vi på EKOFOX hjälper dig med din städning till bästa pris. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som passar dina behov och budget.

Städfirma Stockholm - Flyttstädning

Städhjälp med Städfirma Stockholm | Få ditt hem skinande rent!

EKOFOX är en av de bästa Städfirma Stockholm cerbjuder all sorts städning. EKOFOX fokuserar på att leverera miljövänliga städtjänster utan att kompromissa på kvaliteten.

Med våra erfarna städare och noggrant utvalda rengöringsmetoder garanterar vår städfirma att ditt utrymme blir skinande rent varje gång.

Kontakta oss för en grönare städupplevelse!

Hemstädning

Ibland blir livet för mycket. Vi på EKOFOX erbjuder en regelbunden städservice och vi tar hand om din vardagsstädning, så att du kan ta det lite lugnt och ha tid för annat!
Detta kan innebära en vanlig grundstädning där vi tex. torkar av alla åtkomliga ytor, rengör toalett, fixar köket och dammsuger. Men vi är också lyhörda till just dina önskemål, så tveka inte att be om det som just du behöver.

Vår hemstädning gör din vardag lite enklare och bekvämare. Du frigör tid och kommer samtidigt hem till ett väldoftande och nystädat hem.

Dessutom ger vi dig alltid nöjd kund-garanti när vi städar i ditt hem.
Tryggt, smidigt och enkelt.

Städfirma i Stockholm-Hemstädning

Flyttstädning med Städfirma Stockholm

En grundlig städning av din bostad i samband med flytt. Vi vet själva vilket kaos det kan bli när man flyttar, och när man ska ha koll på allt annat känns det inte alltid toppen att behöva stå där helt slut efter att ha flyttat alla möbler, och skura golvet.

Att flytta till ett nytt hem är ett spännande steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden – och låt oss på EKOFOX ta hand om flyttstädningen. Med EKOFOX får du alltid snabb, professionell och prisvärd flyttstädning!

Visningsstäd

EKOFOX erbjuder en högkvalitet visningsstädning för dig som har gjort grundjobbet, och främst vill fokusera på synliga ytor. När du ska sälja din bostad är ju det första intrycket A och O för slutpriset.

Vi hjälper dig med att få det skinande rent inför visningen och
ge ett väldoftande intryck på spekulanterna!

Kontorsstädning Stockholm

Ett fräscht kontor är en av nycklarna till företagets framgång.

Vi utför all typ av städning efter överenskommelse med er och anpassar städningen efter era behov.

Vi städar ert företag på den tid som passar er, alla dagar i veckan.

Trappstäd med Städfirma Stockholm

Ett rent och fräscht trapphus förhöjer trivsel och boendekvalité. Att ha en fastighet som regelbundet städas ökar trivseln och samtidigt minskar det nedskräpningen.

Vi hjälper såväl bostadsrättsföreningar som hyresvärdar med trappstädning i Stockholm. Ni behöver bara ge oss tillgång till fastigheten, EKOFOX tillhandahåller material och utrustning.

Byggstäd

Städning av inom- och utomhusytor efter nyproduktion eller renovering av din bostad. I likhet med grovstädningen så innebär byggstädning att man gör grovjobbet efter en ombyggnation eller reparation av ditt hem, och kräver att man vet vad man gör för att inte skada sig själv eller hemmet!

Det kan handla om att avlägsna gipsskivor, spån eller annat kvarvarande skräp. Detta är alltså inte samma sak som en finstädning, så vill du ha din bostad skinande ren, men också klar att flytta in i, så rekommenderar vi att ni kombinerar byggstäd med en avslutande finstädning.

Dödsbo

Efter att en nära anhörig har gått bort kan städningen av dödsboet kännas extra tung och svår. Vi på EKOFOX kan ta hand om dödsbostädning, så att du har en mindre sak att behöva tänka på när krafterna är låga. Vi är alltid öppna och respekterar dina önskningar, så att det blir precis som du vill ha det.

OBS! denna tjänst inte är RUT-berättigad

Ekofox AB, städfirma i Stockholm erbjuder bästa möjliga tjänster

Kontakta oss idag – Kostnadsfri offert

EKOFOX - Stockholm

Bästa Städfirma Stockholm!

Fyll i formuläret nedan!