Vill du alltid vara säker på att kliva in på ett rent kontor? Våra tjänster inom kontorsstädning Stockholm är utformade för att möta just ditt företags behov, oavsett om det handlar om engångsstädningar inför speciella evenemang eller regelbundna veckostädningar som håller ditt kontor rent och fräscht året om.

BOKA OFFERT

Kontorsstädning som del av företagets vardag

Att utforska konceptet av kontorsstäd i Stockholm med Ekofox är att ta ett steg in i en värld där varje detalj i städningsprocessen är noga övervägd och utformad för att skapa en optimal arbetsmiljö. Med Ekofox blir kontorsstädningen mer än bara en rutinmässig uppgift utan också en integrerad del av hur ett företag upprätthåller och främjar en produktiv och hälsosam arbetsplats.

Omfattande kontorsstäd i Stockholm med Ekofox

När vi på Ekofox tar oss an uppgiften att städa ett kontor börjar vi med en grundlig genomgång av arbetsytorna. Det innebär inte bara att torka av skrivbord och mötesbord, utan att verkligen dyka djupt in i detaljerna – att rengöra mellan tangenterna på tangentbordet, att avlägsna damm från skärmkanter och att se till att telefoner och andra kommunikationsverktyg är fläckfria och hygieniska.

  • Vi dammar av – Dammtorkning av teknisk utrustning hanteras med största omsorg och precision, med användning av material och metoder som skyddar känslig elektronik samtidigt som de avlägsnar damm och smuts som kan påverka prestanda och livslängd.
  • Avtorkning av ytor – Vi torkar av ytor, lister, speglar och fönsterbrädor med en våt trasa och rengör glasytor så de blir blanka igen utan fläckar och fingeravtryck. Whiteboardtavlor rengörs också i den mån du vill det.
  • Kontorets faciliteter städas extra noga – Kök och toaletter på ett kontor är ofta de platser som kräver mest uppmärksamhet, och här går Ekofox ett steg längre. Vi använder miljövänliga och effektiva rengöringsmedel för att sanera dessa utrymmen, vilket säkerställer att de inte bara är visuellt rena utan också fria från bakterier och andra skadliga mikroorganismer. 
  • Tömning och påfyllning – Papperskorgarna töms och soppåsarna slängs och när det gäller påfyllning av toalettpapper, pappershanddukar, tvål och andra förbrukningsprodukter fixar vi det också.

Anpassade städlösningar när du behöver oss

  • Vi städar kontoret regelbundet. Varje företag har unika behov och därför har vi flexibla städplaner. Oavsett om ditt företag föredrar daglig städning för att upprätthålla en ständigt fräsch miljö, eller veckovis/månatlig städning för en mer djupgående rengöring, kan Ekofox skräddarsy en lösning som passar just dina behov.
  • Engångsstädningar. För de tillfällen då ditt kontor behöver en extra grundlig rengöring, kanske efter en ombyggnation eller inför ett speciellt event, står Ekofox redo med engångsstädningar som återställer och förnyar din arbetsplats.
  • Specialiserade städtjänster. Utöver traditionell kontorsstäd erbjuder vi specialiserade tjänster som byggstädning och trappstädning. Tjänsterna är utformade för att hantera de unika utmaningar som kommer med specifika typer av utrymmen och användningsområden, och säkerställer att varje aspekt av ditt företags fysiska miljö hålls i toppskick.

Pris för kontorsstädning – vi börjar med offerten

I vår offertprocess för kontorsstädning i Stockholm lägger vi stor vikt vid att förstå dig och vad du behöver. Vi erbjuder en detaljerad och transparent offert som speglar en skräddarsydd lösning för just ditt kontor, allt för att säkerställa en optimal och kostnadseffektiv städservice. Du binder dig inte till någonting bara för att du bett om offerten, detta ger dig endast en tydlig prisbild.

Tryggheten i att lämna kontoret i våra händer

Att anförtro oss med ansvaret för kontorsstädningen i Stockholm innebär mer än bara rengöring, det handlar om att lämna en viktig del av din verksamhetsmiljö i trygga händer. Vi är fullt medvetna om att kontor ofta innehåller känslig information och ömtåliga föremål, vilket kräver en hög nivå av omsorg och säkerhet. Vi implementerar strikta säkerhetsprotokoll och följer bästa praxis för att säkerställa att alla dokument, data och känsliga material förblir konfidentiella och orörda. Med Ekofox kan du känna dig trygg i vetskapen att ditt kontor inte bara blir rent och välkomnande, utan att din verksamhets integritet och värdefulla tillgångar hanteras med högsta möjliga standard av omsorg och professionalism.

Läs mer om kontorsstädning

Priset på vår kontorsstädning i Stockholm är lika unikt som ditt kontor. Det beror på en rad faktorer, inklusive kontorets storlek, hur ofta du önskar städning, och vilken typ av städtjänster som krävs för att möta just dina behov. Vi på Ekofox tror på transparenta och rättvisa priser, skräddarsydda för att passa just din verksamhet. För att ge dig en exakt uppfattning om kostnaden erbjuder vi en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina önskemål och utformar en offert som speglar de tjänster du verkligen behöver.

Vår kontorsstädning är omfattande och inkluderar allt som krävs för att ditt kontor ska skina av renlighet och fräschör. Från noggrann dammtorkning av alla ytor, inklusive svåråtkomliga områden och teknisk utrustning, till grundlig golvvård som anpassas efter golvens material. Kök och toalettutrymmen får extra uppmärksamhet för att säkerställa hygien och renlighet. Utöver detta erbjuder vi skräddarsydda tjänster som kan inkludera allt från fönsterputsning till djuprengöring av textilier, allt baserat på ditt kontors unika behov.

Att ge ett enhetligt pris per kvadratmeter kan vara missvisande, eftersom varje kontorsmiljö och varje kunds behov skiljer sig åt. Faktorer som påverkar priset inkluderar inte bara storleken på ditt kontor, utan också städningens omfattning och frekvens, samt eventuella specialbehov som ditt kontor kan ha. Vi rekommenderar en personlig konsultation där vi kan diskutera dina specifika förutsättningar och ge dig en skräddarsydd och detaljerad offert som ger en klar bild av vad våra tjänster kommer att kosta för just ditt kontor.

Tiden det tar att utföra en kontorsstädning beror på flera faktorer, inklusive kontorets storlek, hur omfattande städningen är, och specifika tjänster som efterfrågas. Vårt mål på Ekofox är att störa din dagliga verksamhet så lite som möjligt, samtidigt som vi levererar oöverträffad kvalitet på våra städtjänster. Vi strävar efter effektivitet utan att kompromissa med noggrannheten i vårt arbete. För att uppnå detta planerar vi vår städning noggrant och anpassar våra arbetstider efter dina behov, vilket kan innebära städning under kvällar eller helger om det passar din verksamhet bättre.

EKOFOX - Stockholm

Kontakta en professionell städfirma Stockholm
Fyll i formuläret nedan!