När det är dags att flytta är det mycket som snurrar i huvudet. Låt oss på Ekofox ta hand om flyttstädningen så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Vår flyttstäd i Stockholm är inte bara noggrann och professionell utan också miljövänlig. Vi tror på hållbara rengöringsmetoder som är skonsamma mot miljön samtidigt som ditt hem blir rent och redo att tas över av den nya ägaren eller hyresgästen.

 

BOKA OFFERT

 

Säkerställ en trygg överlämning

Vi vet att hyresvärden ofta har tydliga riktlinjer när det gäller rengöring och vi ser till att följa dem till punkt och pricka. Enligt lag är det normalt inte krav på att flyttstäda men nästan alla hyresvärdar har detta som policy i sina hyreskontrakt. Dessutom förväntar sig de flesta nya hyresgäster och köpare att en bostad ska vara ren när de flyttar in.

Vi på Ekofox är väl medvetna om de specifika krav och standarder som hyresvärdar och fastighetsförvaltare kan ha när det gäller flyttstädning. Genom vår erfarenhet och noggranna förberedelse vet vi exakt vilka moment som krävs för att uppnå hyresvärdens godkännande.

De olika stegen i flyttstädningen

Under en typisk flyttstädning utför vi på Ekofox en rad olika moment för att säkerställa att din bostad lämnas i toppskick till nästa hyresgäst eller ägare. Dessa moment inkluderar:

  • Grundlig rengöring av köket: Vi rengör noggrant alla ytor i köket, inklusive bänkskivor, skåp, och vitvaror både inuti och utanpå. Detta innefattar också rengöring av ugn, spis, och fläkt.
  • Djuprengöring av badrum: Badrummet är en av de mest använda utrymmena i hemmet och därför fokuserar vi på att göra det skinande rent. Vi rengör och desinficerar badkar, dusch, handfat, toalett och speglar samt tar bort eventuell kalkavlagring.
  • Fönsterputs: Vi rengör fönster både inifrån och utifrån för att säkerställa att de är klara och fläckfria. Detta ger inte bara en bättre utsikt utan också mer ljusinsläpp i bostaden.
  • Golvskurning: Vi utför noggrann golvrengöring för att avlägsna smuts, fläckar och damm från alla golvytor. Detta inkluderar även dammsugning och våttorkning av golven för att få dem skinande rena.
  • Damm- och våttorkning av ytor: Vi dammtorkar alla ytor och möbler för att avlägsna damm och smuts och lämna dem skinande rena.
  • Rengöring av väggar och dörrar: Vi torkar av väggar och dörrar för att avlägsna eventuella märken eller fläckar och lämna dem fräscha och rena.

Varför välja flyttstädning från Ekofox?

Att flyttstäda betyder att du lämnar bostaden i gott skick samtidigt som det är en respektfull överlämning av ditt hem till en ny person. Det säkerställer att nästa person som flyttar in möts av ett rent och välkomnande hem. Med Ekofox får du en flyttstädning i Stockholm som överträffar alla förväntningar, med fokus på detaljer som ofta förbises.

Alltid miljövänlig flyttstädning

Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och metoder för att minska vår påverkan på miljön. Vår flyttstädning inkluderar allt från fönsterputs till djuprengöring av kök och badrum, allt utfört med största hänsyn till miljön.

Några andra tjänster utöver flyttstäd

  • Kontorsstädning. Ett rent kontor främjar produktivitet och välbefinnande. Låt arbetsplatsen bli en trivsam arbetsmiljö för dig och dina anställda.
  • Hemstädning. Njut av mer fritid och mindre städning. Hemstädningen av oss anpassas efter dina behov och schema.
  • Lån av flyttkartonger. Vi erbjuder även hållbara flyttkartonger som en del av vår service. Mindre stress och mer effektivitet under din flytt.

Vi flyttstädar på ett hållbart sätt

På Ekofox strävar vi inte bara efter att göra ditt hem rent och fräscht inför din flytt, vi tar även ett hållbart ansvar för de föremål som inte längre behövs. Genom vår återvinningsprocess kan vi effektivt hantera och återanvända gamla saker och inventarier som inte längre används, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för företag som behöver bli av med gamla inventarier och liknande. Genom att välja oss för din flyttstädning bidrar du inte bara till att göra din flytt miljövänligare utan också till en mer hållbar framtid för oss alla.

Flytt och städ – behöver jag vara hemma?

När det kommer till flyttstäd i Stockholm är det en vanlig fundering om man behöver vara närvarande i bostaden under själva städtillfället. Svaret är att det beror på, men vi som flyttfirma föredrar att du lämnar nycklarna till oss så att vi kan utföra vårt arbete ostört. Detta innebär att du kan passa på att sköta andra ärenden medan vi gör bostaden ren och fin till nästa person. Det är dock viktigt att i förväg diskutera och komma överens om arrangemangen kring nycklarna, för att säkerställa att allt går smidigt.

Städmaterialet står vi för!

När du väljer Ekofox för din flyttstädning i Stockholm behöver du inte oroa dig för att skaffa städmaterial själv. Vi förser våra erfarna städteam med högkvalitativa och miljövänliga rengöringsprodukter och redskap för att säkerställa att varje städning utförs effektivt och noggrant.

Vi använder enbart certifierade och hållbara städprodukter som är skonsamma mot både miljön och ditt hem. Genom att minska användningen av starka kemikalier och istället satsa på miljövänliga alternativ, kan du vara säker på att din bostad inte bara blir rent utan också hålls säker för både dig och din familj.

Boka flyttstädning i Stockholm till bra pris

Behöver du flyttstädning till ett bra pris i Stockholm? Oroa dig inte! Vi på Ekofox erbjuder prisvärda flyttstädningar som passar dina behov och plånbok. Med vår noggranna och professionella städning kan du lämna över ditt gamla hem i toppskick och fokusera på din nya start. Kontakta oss idag för att boka och få ett pris som du kommer att vara nöjd med!

Läs mer om flyttstädning

Priset för flyttstädning varierar beroende på storleken på din bostad och vilka specifika önskemål du har. Vi har förståelse för att varje situation är unik, så för att ge dig en exakt kostnadsuppskattning behöver vi veta mer om ditt hem och dina behov. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation där vi kan diskutera dina krav och ge dig en prisuppgift som passar just dig.

Vår flyttstädning är omfattande och inkluderar en mängd olika uppgifter för att säkerställa att din bostad lämnas i toppskick. Det innefattar inte bara grundlig rengöring av kök och badrum, utan också fönsterputsning, dammtorkning av alla ytor, golvskurning och mycket mer. Vi strävar efter att göra varje del av ditt hem skinande rent och redo för nästa hyresgäst eller ägare.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för flyttstäd i Stockholm, skräddarsydda efter dina specifika behov. Genom att ta hänsyn till faktorer som storlek på bostaden och vilka extra tjänster du önskar kan vi ge dig en prisuppgift som är anpassad efter din budget och situation. Kontakta oss för att få en skräddarsydd offert som passar just dig.

Vi är flexibla och anpassar oss efter dina önskemål när det gäller tidpunkten för flyttstädningen. Vi förstår att flyttprocessen kan vara stressig och att du kanske har andra åtaganden att ta hänsyn till. Därför arbetar vi med dig för att hitta en lämplig tidpunkt som passar in i ditt schema. Vi rekommenderar dock att boka i god tid för att säkerställa att vi kan tillgodose dina önskemål och att du får den service du behöver när du behöver den.

EKOFOX - Stockholm

Kontakta en professionell städfirma Stockholm
Fyll i formuläret nedan!