WE ÄR EN JÄTTEBRA FLYTTFIRMA SOM KAN ALLT INOM FLYTT

Välja flytthjälp och flyttstäd!

FLYTTHJÄLP

Boka direkt eller få en offert!

FLYTTHJÄLP

Boka flytthjälp
Offert flytthjälp

FLYTTSTÄD

Boka direkt eller få en offert!

FLYTTSTÄD

Boka flyttstäd
Offert flyttstäd

EKOFOX Flyttfirma Stockholm Sverige

Flyttfirma Stockholm till bästa pris. Söker du en professionell flyttfirma? Vi är det bästa flyttfirma Stockholm att rekommendera till alla. Att flytta med EXOFOX är det bästa valet för dig som letar efter en miljömedveten transport och flytt. Vi står för tillmötesgående, service och kvalitet. EKOFOX utgår från centrala Stockholm. Boka flytthjälp direkt med EKOFOX AB flyttfirma Stockholm.

Rekommenderat Flyttfirma Stockholm av Reco

Rekommenderat Flyttfirma av Reco

Planerar du att flytta till eller från Stockholm?

Då behöver du inte leta längre än EKOFOX AB, den främsta flyttfirman i Stockholm. Vårt erfarna team av proffs kommer att ta hand om varje aspekt av din flytt med omsorg och effektivitet, för att säkerställa att dina tillhörigheter når ditt nya hem säkert och ljudligt.

Vi förstår att det kan vara en stressig upplevelse att flytta, vilket är varför vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att göra din flytt så smidig som möjligt. Från att packa upp och packa upp dina tillhörigheter till att demontera och montera ihop möbler, har vårt team expertisen att hantera alla uppgifter.
På EKOFOX AB är vi stolta över att erbjuda utmärkt kundservice. Det är därför vi erbjuder transparent prissättning och tydlig kommunikation under hela flyttprocessen. Du kan lita på oss för att arbeta outtröttligt för att se till att din flytt blir framgångsrik.
Så om du letar efter en pålitlig och professionell flyttfirma i Stockholm, behöver du inte leta längre än EKOFOX AB.

Kontakta EKOFOX AB, Flyttfirma Stockholm idag för att boka din flytt och upplev skillnaden att arbeta med de bästa – gratis offert och låt oss ta hand om din flytt på ett stressfritt sätt.

Flyttfirma Stockholm

Professionell Flytthjälp med EKOFOX AB

EKOFOX är en flyttfirma Stockholm med många målsättningar

Vår företagsverksamhet bygger på att minimera kostnaden för Er som kund men ändå hålla en förstklassig och professionell service.

Det finns många flyttföretag i och runt Stockholmsregionen, men hur många har ett miljömedvetet tänk? Det var så idén om EKOFOX föddes!

Ska du flytta? Känns det stressigt? Tar det mycket av din tid? Många tror att det är tungt och krångligt att flytta. Vi på EKOFOX vet att det inte behöver vara så.

EKOFOX är det bästa flyttfirma i Stockholm att rekommendera till alla

När du anlitar vår flyttfirma kommer du att inse att en flytt kan vara snabb och problemfri. Att ta hjälp av en flyttfirma är en nödvändig lyx för att få vardagen att fungera. Våra kunder är både privatpersoner och företag i Storstockholm. Våra medarbetare har lång erfarenhet av tunga och säkra lyft. Vi är en flyttfirma som med glädje tar oss an små och stora uppdrag. Vi flyttar möbler, kassaskåp, pianon och allt annat ni behöver ha hjälp med. Inga uppdrag är för små. Inga uppdrag är för stora. Om du bor i Stockholmsregionen är vi den bästa flyttfirman för Er.

EKOFOX AB bildades 2019 och är baserat i Stockholm, men utför uppdrag i alla delar av Sverige. Vi har trafiktillstånd och ansvarsförsäkring.

2 MAN & LASTBIL

Ekofox flytt - 2man - lastbil

495 kr

PER TIMME

Flyttfirma Stockholm pris

Den bästa flyttfirma Stockholm
Helt uniformerade flyttare
Stockholm med omnejd
Inklusive moms och rutavdrag

Boka flytthjälp!

EKOFOX AB – Bästa Flyttfirma Stockholm

Våra tjänster

Några anledningar att välja oss:

  • EKOFOX jobbar miljömedvetet och tar hand om er återvinning.

  • Vi är en tillmötesgående och professionell flyttfirma i Stockholm.

  • EKOFOX har konkurrenskraftiga priser.

  • Vi är experter på tunga och säkra lyft.

  • EKOFOX är experter på att hantera värdesaker och ömtåliga bohag.

  • Vi kan hjälpa er packa.

  • EKOFOX kan montera ned och upp inventarier.

  • Vi säljer och lånar ut material som underlättar er flytt.

  • EKOFOX jobbar med både små och stora jobb.

  • Vi är det bästa alternativet för din flytt, till det bästa priset

Vad våra kunder säger om oss

Jag anlitade EKOFOX för att utföra en flytt där jag själv inte kunde vara på plats, då jag bor utomlands. Det var lite extra komplicerat på grund av detta, men EKOFOX var otroligt flexibla och professionella, och snabba i kommunikation per mail (då jag på grund av tidsskillnad hade svårt att kommunicera per telefon), så jag kände mig trygg hela tiden i att allt skulle fungera, och det gjorde det verkligen. Både mina svärföräldrar (som tog emot flyttlasset åt oss) och min pappa och hans fru (som var där det packades och skickades iväg) hade bara lovord vad gäller personalen som skötte flytten, min pappa och hans fru så pass att de genast bokade EKOFOX för sin egen flytt om några veckor. Tusen tack för professionell och prisvärd hjälp, jag är väldigt glad att jag anlitade just er!

Emily Bond, *****

Vi anlitade EKOFOX för hjälp med flytt från två lägenheter till en ny. Allt gick smidigt. De är lätta att ha att göra med. Bra service, väldigt hjälpsamma och de kändes rutinerade. Nöjda hela vägen från första mejl till upphämtning av lånade flyttlådor.

Helena Zetterquist, *****

Trevliga flyttkillar och snabba svar på mail. Lyssnade på våra önskemål och såg till att vi blev nöjda. Rekommenderas!

Amilia Clear, *****

Jätteproffsig flytt av stort tungt och otympligt bubbelbadkar till övervåningen. Trevliga, proffsiga och starka killar. Och inte en skråma på badkaret!

Marika Ireblad, *****

Supernöjd med EKOFOXs personal. Trevliga och serviceminded! Både i telefon och killarna som hjälpte till med flytten. Lösningsorienterade, effektiva och trevliga. Dessutom till ett mycket bra pris. Rekommenderar helhjärtat detta företag.

Sofie Eriksson, *****

Helt fantastiska.
Begärde offert i lördags eftermiddag, fick återkoppling tämligen omgående.
Arbetet utfördes på måndagen snabbt och professionellt. Trevliga killar som hjälpte oss med flytten. Väldigt trevligt med återkoppling med besked om att allt var klart.
Utlovade tider hölls också på ett väldigt bra sätt . Vi är väldigt nöjda med flytthjälpen.

Lars Olov Lundberg, *****

Kan varmt rekomendera EKOFOX! Flytten gick supersmidigt, bemötandet var trevligt och mina specialönskmål om att packa några möbler även i privat bil uppfylldes utmärkt! Skulle absolut anlita igen om jag behöver flytthjälp.

Lovisa Svedlund, *****

Kan varmt rekomendera EKOFOX! Väldigt trevligt bemötande. Kommer absolut anlita de igen.

Alexandra Janzon, *****

Detta var andra gången som jag kom i kontakt med EKOFOX. Så tacksam och imponerad.
Hade mätt lite fel på objektet som skulle till andra våningen… Såg ganska dystert ut ett tag… Men killarna gav inte upp!
Efter tungt slit, fram och åter, så hittade de den där enda lösningen som ett tag bara inte fanns. Utan en enda skråma eller incident var saken fixad.
Som sagt så imponerad och tacksam! Tack EKOFOX. Ni rekommenderas verkligen av oss!

På återhörande!
Johan

Johan, *****

Söker du en professionell Stockholm flyttfirma?

Behöver du hjälp med transport, flytt eller städ?

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med Er så fort som möjligt!

Få din flytt ordnad på bästa sätt
Med professionell flyttfirma Stockholm

Professionell Flytthjälp med EKOFOX

Flyttfirma i Stockholm - Ekofox

Basta Flyttfirma Stockholm - Ekofox

Boka en säker professionell billig flyttfirma i Stockholm

Att ta hjälp av oss på EKOFOX, flyttfirma Stockholm, är en nödvändig lyx! Vi arbetar dagligen med att hjälpa privatpersoner och företag att genomföra sina transporter, flyttplaner och all typ av städning både i Stockholmsregionen och i övriga delar av landet.

Med EKOFOX Flyttfirma Stockholm får du rutavdrag.

Flyttfirma Stockholm, EKOFOX den finns där för dig. A Våra tjänster är rutavdragsberättigade. Du betalar endast halva arbetskostnaden när du anlitar EKOFOX, flyttfirma Stockholm. Grundpriset för flytthjälp hos EKOFOX är 495kr i timmen, inklusive moms och rutavdrag. I priset ingår 2 man och en lastbil.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!